• juli 22, 2024 11:26 pm

En alweer de derde aanwinst voor Sporting Adrichem voor komend jaar. Tim Suijkerbuijk (43) maakt de overstap van DEM naar Sporting Adrichem.

mei 26, 2024

De verdediger / verdedigende middenvelder komt over naar de nieuwe club omdat hij zoals hij zelf aangeeft, nog één keer wil proberen op niveau te acteren.

Ik ken veel mensen uit de beide verenigingen voordat er gefuseerd werd. Ik voel vertrouwen vanuit de technische zaken en dat men nog gelooft in mij ondanks mijn leeftijd voelt heel warm. Ik wil het verschil proberen te maken in de kleedkamer en buiten het veld voor jongere jongens, ik denk dat ik met mijn ervaring die jongens kan begeleiden en helpen, aldus Suijkerbuijk.

Over de ambities is Tim ook heel uitgesproken. Met dit team mogen we geen genoegen nemen met een 2e plaats. Alleen met een kampioenschap kunnen we tevreden zijn als je ziet wat een kwaliteit er komt in de nieuwe selectie.

We wensen Tim namens Sporting Adrichem een sportief en een fit voetbalseizoen toe!!

Houd de social media in de gaten voor meer transfernieuws!!