• juli 22, 2024 11:53 pm

En de volgende versterking is een feit!

mei 29, 2024

Centrale verdediger Mick Schraepler komt over van VV Kloetinge naar Sporting Adrichem.

Mick Schraepler (24) die vanwege zijn prive situatie verhuisd is vanuit Zeeland naar Noord-Holland is blij met zijn keuze voor Sporting Adrichem.

Ik kon naar meerdere clubs in de regio waarbij Koninklijke HFC ook nog een optie was, maar na gesprekken met de technische staf en de goede verhalen die ik gehoord heb, met daarnaast het enthousiasme van de mensen stak mij dat ook aan, aldus Schraepler.

Mick heeft tijdens zijn jeugd altijd divisie gespeeld in verschillende jeugdelftallen en was het laatste jaar actief in de 1ste klasse.

Het zou mooi zijn als we zo snel mogelijk weten door te stoten naar de 3e klasse, als dat zou kunnen via een kampioenschap zou dat natuurlijk top zijn! ik ben erg benieuwd waar het plafond ligt voor deze ploeg, de balans tussen ervaren spelers en de jonge jongens is perfect.

Ik heb overigens gehoord dat ze hier op de club ook wel weten wat een feestje is, aankomende zaterdag 1 Juni is de oprichting van Sporting Adrichem een feit en is gelijk het Hiele Gerrits Toernooi. Ik heb gehoord dat het weleens tot in de late uurtjes loopt, ik ben erg benieuwd!

Mick, Sporting Adrichem is blij je te verwelkomen en we hopen op een mooi seizoen.