• juli 22, 2024 10:49 pm

Vandaag is het de beurt aan Kaj Royé!!

jun 11, 2024

Kaj Royé versterkt komend seizoen de selectie van Sporting Adrichem. De 23 jarige rappe linksbuiten komt over van DEM naar de nieuwe fusievereniging.

Na 18 jaar bij DEM gevoetbald te hebben was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, toen kwam de fusie tot stand en ontstond Sporting Adrichem. Een club waar prestatie en gezelligheid samen moet gaan. Er gaan heel veel teammaten van mij over en voor mij was de keus ook niet moeilijk.

Met de mogelijkheid dat er volgend jaar heel veel buurtverenigingen uitkomen op hetzelfde niveau en dat we dus veel derby’s zullen spelen ziet het er heel goed uit voor komend jaar. Het is altijd leuk als er wat meer publiek langs de zijkant staat aldus Royé

Het zou wel speciaal zijn als we meteen in het eerste jaar hoge ogen zouden kunnen gooien.

Namens Sporting Adrichem wensen we je een sportief goed seizoen toe Kaj!